Тенденции

Вътрешнофирмен печат – мигновени резултати!

Персонализирани етикети за разнообразни приложения

D.P.R. предлага богата гама от довършителни машини, които осигуряват всичко необходимо за професионално производство на етикети с всякаква форма и размер. Тъй като довършителните машини работят с дигитални плотери за изрязване по контур, ща забравите за всички допълнителни разходи за щанци. С довършителните машини на D.P.R. потребителите ще могат: да ламинират своите етикети, за да ги направят по-издръжливи; да изрязват своите етикети посредством дигитален плотер; да отделят матрицата; да цепят надлъжно своите ролки и да пренавиват на ролка готовите етикети.

Ето и някои примери за довършителни машини D.P.R., който могат да извършат горепосочените процеси:

D.P.R Scorpio SCR22PL

D.P.R Scorpio SCR35PL

 

Ако мястото ви е ограничено, от D.P.R. също имат подходящо решение:

D.P.R Virgo – VRG14PL

D.P.R Virgo – VRG22PL

За повечето компании спестяването, направено само на цената за печат на етикети оправдава закупуването на принтер за вътрешнофирмен печат на етикети. Тези дългосрочни спестявания се натрупват бързо и макар да зависят от спецификата на дизайна на етикета ви и необходимите ви количества, ако сте като повечето компании, ще видите възвръщаемост, която изплаща инвестицията ви за принтер, за броени месеци.

Как да избегнем забавяния и минималните количества при поръчка

Много фирми поръчват своите етикети в печатници. Аутсорснатите етикети винаги са предпоставка за закъснения, задължение за поръчка на определени минимални количества, високи разходи и невъзможност за контрол на качеството при изработка.

Когато разполагате с принтер за печат на етикети на ролка, печатате точно, колкото етикета искате точно в момента, в който ви трябват. Това означава не само, че задълженията за поръчка на определени количества отпадат и разхищаването на етикети приключва, но в същото време ще избягвате забавянията при изпращане на стока, поради липса на готови етикети.

Намаляване и опростяване на етикетния инвентар

 Когато разчитането на подизпълнители поражда проблеми в ежедневните ви процеси, то би следвало да се замислите за възможни оптимизации.

На всичкото отгоре се нуждаете от място, където да съхранявате всички етикети, които сте поръчали заради изискванията за минимални количества. С вашия собствен принтер за цветни етикети ще вече ще трябва да складирате само ролки с бели етикети, които ще печатате в последствие.

Вътрешнофирменият печат на етикети означава, че ще имате етикети точно, когато ви потрябват и ще можете да издавате стока, веднага щом клиентът ви я поиска.

Гъвкавост, с която ще се възползвате от възможности, появили се на хоризонта.

 Вътрешнофирменият печат води до нови възможности, като печат на сезонни етикети, печат на промоционални етикети и дори печат на етикети предназначени за специфично събитие.

Промените и подобренията в дизайна на опаковките, в това число и етикетите, могат да се постигнат само с няколко натискания на мишката. Това е много добър инструмент за непрекъснато развитие и подобрение на брандовете.

Правете експерименти със своите дизайни и вижте резултата мигновено. По този начин вече няма да се притеснявате, че ще пристигне нещо, което не сте очаквали и не ги харесва.

Възможността за бързо адаптиране, появила се с вътрешнофирмения печат, позволява на компаниите да се възползват от нови възможности за приходи, които иначе са недостъпни.

Как вътрешнофирменият печат може да увеличи вашата печалба.

Подобрено таргитиране

По време на най-натоварените периоди от годината, независимо дали става дума за пролетна разпродажба или ежегодната коледна кампания, никак няма да ви хареса да стоите на опашка и да чакате стоите етикети. Вътрешнофирменият печат ще ви позволи да пропуснете „висенето“ на тази опашка. Не само няма да чакате, но ще избегнете и произволните изненадващо повишения на цените и сроковете за изработка.

От финансова гледна точка кратките кампании са скъпи, когато възлагате производство на етикети на подизпълнители Трябва да преувеличите броя на продуктите, които ще продавате и тъй като сте изпратили своите дизайни в печатницата предварително, не можете да правите промени в последния момент – освен ако не сте готови да доплатите, разбира се…

В крайна сметка печатът на етикети чрез подизпълнители винаги излиза по-скъп от вътрешнофирмения печат. Въпреки първоначалната инвестиция в оборудване можете да очаквате възвръщаемост на инвестицията си само след 6 месеца. Най-често нормалния период, в който ще си възвърнете инвестицията е в рамките 2 години.

Надяваме се, че статията беше интересна!

За да се запознаете с всички предложения на D.P.R. ви каним да посетите уебсайта ни: www.3labels.com.

Искате ли да обсъдим вътрешнофирмения печат по-детайлно? Или може би вече имате конкретен фаворит от нашите предложения и искате да знаете повече за него?

Свържете се с нас, ще се радваме да бъдем полезни!

E-mail: office@3labels.com

Tel: 0886 667 646