Интересни статии, Тенденции

Вътрешнофирмен печат. Сами печатайте своите етикети!

Днес ще Ви разкажем, накратко за вътрешнофирмения печат или КАК сами да печатаме своите етикети. Ще си зададем няколко въпроса и поставим някои акценти.

На какво трябва да си отговорим, когато сами искаме да печатаме своите етикети:
– Какъв е моят продукт и как той достига до клиентите ми?
– Какви ще са размерите на моите етикети? От какъв материал ще са направени?
– Каква инвестиция в оборудване ще бъде рентабилна за моя бизнес?

Пишете ни и ще се радваме да отговорим на тези въпроси. – Контакти

Ето и важните, според нас, акценти:
– Качество на печат. За наша радост дигиталните технологии вече са на много развити. Това означава, че и качеството на печат на дигиталните принтери е на най-високо ниво.
– Скорост на печат. Тук нещата всъщност са доста прости – колко етикети ще печатаме на определен период?
– Важни са и уменията ни в печатането. Не всеки е длъжен да бъде квалифициран печатар, за да печата своите етикети. Има решения за всякакъв профил клиенти.
– Отново ще поставим акцента за инвестицията. Обикновено първоначалната инвестиция в принтер и последващата себестойност на печат са тясно свързани.

В заключение ще дадем, някои примери за оборудване, отговарящи на горепосочените критерии:
Принтер за печат на цветни етикети Epson ColorWorks C6500Ae – високо качество на печат, не много бърз, ниска първоначална инвестиция – не много ниска себестойност на печат. Подходящ за хора без печатарски познания.
Принтер за печат на цветни етикети Epson ColorWorks C7500G – високо качество на печат, много бърз, не много ниска първоначална инвестиция – отлична себестойност на печат. Подходящ за хора без печатарски познания.
Машина за печат на цветни етикети Afinia Label L801 – отлично качество на печат, много бърз, не много ниска първоначална инвестиция – отлична себестойност на печат. Подходящ за хора с основни печатарски познания.
Мини дигитална преса за печат на цветни етикети – Trojan T2-C – отлично качество на печат, много бърз, висока първоначална инвестиция – най-добра в своя клас себестойност на печат. Подходящ за хора с основни и добри печатарски познания.

От екипът на www.3labels.com ще се радваме да се свържете с нас и да обсъдим темата в детайли.
лично съобщение – http://m.me/WeLoveLabels
email – office@3labels.com.
мобилен телефон – +359 886 667 646 / +359 2 466 6759