3labels.com е бранд на фирма Лейбълс Тек ЕООД. Фирмата има богат опит в търговията и поддръжката на машини за дигитален печат и довършителни операции. Компанията разчита на тясно специализирани професионалисти във всички сфери на бизнеса – търговия, сервиз, материали, иновативни технологии и производство.

Нашето желание е да бъдем рамо до рамо с вас, защото вярваме че така заедно ще бъдем по-успешни и щастливи. Съчетали сме нашия професионализъм по най-подходящия за вас начин, за да имате възможност да получите истинска добавена стойност от доверен партньор.

3labels.com е онлайн каталог за черно-бели и цветни етикетни принтери, етикети и консумативи. През 2017 г. фирмата става партньор на Zebra – компания, световен лидер в производството на принтери за печат на черно-бели, баркод етикети. Отново 2017 г. 3labels.com става представител на цветните етикетни принтери на Epson. Epson е лидер не само в производството, но и в иновациите тъй като притежават над 50 000 активни патента за техни разработки.

Ежедневно обогатяваме нашите опит и знания, като следим и се информираме за световните тенденции и иновациони в света на бизнеса. Тази наша дейност ни убеждава, че се обръща огромно внимание на търговския вид на всяко едно изделие, което означава, че се търсят все по-ефектни методи за етикетиране на продуктите, най-вече от маркетингова гледна точка. Фокусирали сме се именно в този сегмент на производството и търговията, защото вярваме че по този начин помагаме за вашия успех.

Естествено партньорството ни не свършва с продажбата на един продукт. Ще бъдем до вас във всеки един момент, в който можем да ви помогнем. Това означава, че предлагаме най-компетентни съвети относно процеса на печат, всички необходими консумативи за безпроблемното протичане на вашата дейност. Също така разполагаме и със специализиран сервиз.