Новини, Тенденции

Корпорацията Lubrizol се оборудва с принтери за печат на етикети EPSON.

Корпорацията Lubrizol, чиято дейност е свързана с производството на масла и лубриканти за автомобилната индустрия,тежката и леката промишленост се довери на EPSON, относно печата на етикети. Тъй като продуктите на химическата корпорация най-често се съхраняват в обемни съдове, се поява казуса за печат на широкоформатни етикети. Точно тук от EPSON предлагат практично решение за печат на етикети с размер А4. Това решение EPSON ColorWorks C831.

Принтерите за печат на цветни самозалепващи се етикети с размер А4 – EPSON ColorWorks C831, са ефективно решение за маркиране и брадиране на продукти от химическата промишленост. Принтерите не само улесняват процеса по етикетиране на продукцията, но и печатат етикети, които са в съответствие със световния стандарт – GHS (Globally Harmonized System). Стандартът “GHS” е от ключово значение за За продуктите на химическата промишленост.

Можете да прочетете официалното становище на Lubrizol – Тук

Заповядайте в онлайн каталога ни www.3labels.com, за да се запознаете с решенията ни и откриете своето. Също така не се колебайте да се свържете с нас https://www.3labels.com/контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *