Иновации, Интересни статии, Тенденции

Малките серии, напечатани, етикети могат да помогнат на бизнеса ви! Вижте как.

Малките серии, напечатани, етикети могат да помогнат на бизнеса ви! Вижте как.

Epson са силно отдадени на етикетната индустрия и разпознават потенциала ѝ за растеж, като предлагат иновативни решения, които променят рамките в производството на етикети. Компанията е силно фокусирана върху дигитализацията на етикетната индустрия. От Epson предлагат широка гама продукти, които могат да произвеждат етикети за всякакви нужди. Това е възможно с избор на разнообразни мастила, предлагащи качество, гъвкавост и не на последно място спестявания.

Всичко е възможно.

Няма казус на който Epson не могат да намерят решение, независимо дали става дума за малки или големи серии етикети. Това става възможно с принтерите от серията “ColorWorks” – Epson C3500 и Epson C7500G.

Ето какво отличава тези продукти от останалия пазар: гъвкавост; възможност  за персонализиране; спестяване.

Досегашните решения за печат на етикети са свързанис подизпълнители и големи количества, неизползвани етикети на склад. Сега е полулярен печата в две стъпки, а именно подизпълнителпечата цветни етикети и след това клиентите сами допечатват текстове и баркодове с черно-бели баркод принтери.

Благодарение на гъвкавите решения на Epson ,при поискване, клиентите могат да отпечатват само етикетите, които ще използват, когато имат нужда от тях, като създават висококачествени персонализирани етикети в различни материали и нулеви отпадъци. Всички решения за етикетиране на Epson са изключително интуитивни и лесни за употреба и могат безпроблемно да бъдат интегрирани в съществуващи работни процеси.

С принтерите Epson можете да печатате етикети които са:

  • Атрактивни
  • Функционални
  • Персонализирани
  • Отговарящи на всички стандарти и изисквания

Също така, Epson е единственият производител, който включва печатащата глава в гаранцията на принтера. Продуктите на ColorWorks са изцяло произведени от Epson.

Както C7500G, така и C3500 са страхотни продукти, но каква е разликата между тях?

ColorWorks C7500G е идеален за производство на цветни етикети в малки и средно големи тиражи. Скоростта на печат е впечатляващите 300 мм / сек.

ColorWorks C3500 е идеален за производство на много къси серии етикети и е с компактен дизайн, който може да се побере навсякъде.

Знаете ли, че принтерите от серията ColorWorks могат да се използват в най-различни приложения, като например: конвенционален печат; в здравеопазването; за печат на конферентни значкина място; в транспорта и логистиката, както и много други.

Ако искате да разберете повече за продуките oт серията ColorWorks и техните приложения, не се колебайте да се свържете с нас www.3labels.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *