Лейбълс Тек – професионални решения за печат на етикети
Лейбълс Тек е иновативна компания, специализирана в доставката, монтажа и сервиза на специализирани решения за дигитален печат и производство на самозалепващи етикети на ролка.

Компанията разчита на тясно специализирани професионалисти във всички сфери на полиграфическата индустрия – материали, технологии, производство, търговия, сервиз и логистика.

Epson е сред световните лидери в производството на принтери за печат на цветни етикети. Това е една от многото им успешни дейности.
Компанията Epson винаги е изпреварвала времето си. През 40 години на 20век е създадена малката часовникарска компания наречена Daiwa Kogyo, която по-късно става Seiko и накрая се превръща в корпорацията Seiko Epson.
Epson представя първия си „електронен принтер” (EP) през 1968-a година. Много скоро след това Epson представя първия бизнес принтер, който е най-малкият в света – наречен неформално „син” на EP. Така се заражда модерната компания Epson.
През 1990 година Seiko Epson corporation създават европейската централа, намираща се в Амстердам. В наши дни продуктите на Еpson се предлагат в 94 държави по света.
Epson е компания, която изключително много държи на иновации. На ежедневна база компанията отделя по 1,2 милиона евро за научни изследвания и разработки. Също така Epson притежава 50 000 активни патента и се намира в топ 100 на глобалните новатори.
Също така компанията се стреми да бъде еко съобразна и цели до 2050 година да намали с 90% емисиите на СО2 за жизнения цикъл на всичките си продукти.
До момента успешно са намалили емисиите на СО2 в процеса на дистрибуция с 24%. Също така опаковките на мастилата са от 50% рециклируеми материали, количеството на рециклирани отпадъци е 100% и потреблението на енергия на принтерите е намаляло с 73%.

Zebra Technologies е световен лидер в производството на принтери за печат на черно-бели, още наречени баркод, етикети. Още през далечната 1982-а година, корпорацията оценява нуждата от персонален печат на баркод етикети и се фокусира именно в тази област. Стремежът им е да доставят качество и сигурност, за всеки бизнес и бюджет. Макар и бюджетни, принтерите са конструирани с прословутото за Zebra безкомпромисно качество. Едно от желанията на компанията е да помогне на широка гама бизнеси, като например: транспорт и логистика; производство; дистрибуция; магазини ориентирани към крайни клиенти; медицина и много други.
Етикетните принтери на Zebra работят, както с термодиркетен така и с термотрансферен печат. По този начин компанията е в състояние да оцени и подпомогне нуждите на всеки бизнес. Също така, възможността за печат на RFID етикети е сред големите предимства на принтерите на Zebra.
Компанията има над 80 офиса в световен мащаб, което означава че има много добре изградена мрежа осигуряваща подкрепа, на всичките си партньори.