Нови Продукти

Лейбълс Тек пуска на пазара своя машина за печат на етикети

След разработка, траеща около една година, Лейбълс Тек представя новата си машина за печат на етикети на ролка – ColorFusion 1.

Машината работи с популярната memjet технология. Това я прави изключително подходяща за производители, които искат да печатат къси серии цветни етикети на ролка. Машината е проектирана с цел да отговори на високите изисквания на българските клиенти и е съобразена с условията на българския пазар.

Ширината на печат е до 215 мм, а ширината на медията, която може да се използва е до 230 мм. Това е напълно достатъчно за почти всички желания и поръчки от клиентите Отпечатването е умопомрачително бързо със скорост до 18 метра/ мин.Тази скорост съперничи на огромните преси за печат на етикети. Тези преси са изключително скъпи, за разлика от ColorFusion 1 която може да си позволи абсолютно всяка компания в страната ни.

Едно от основните конкурентни предимства на ColorFusion 1 е качеството на печат. Резолюцията от 1600 х 1600 dpi е една от най-добрите в света на инкджет печата. ColorFusion 1 се конкурира с големите играчи и по качество на печат. Капките, излизащи от печатната глава, са изключително малки – с размери от 1,2 pl. Това означава изключително малък разход на мастило. Така се получава най-ниската себестойност на печат за машина от този клас.

ColorFusion 1 може да работи, както със самозалепващи така и с не самозалепващи медии за инкджет печат. Тези медии могат да бъдат следните:- хартия – обикновена, гланц, супер-гланц, мат; полипропилен (PP) – бял гланц, бял мат, прозрачен; ПВЦ (PVC) – бял гланц, бял мат, прозрачен. Освен гореспоменатите възможности може да се печата и върху редица специализирани структурни етикети и хартии – за вино, алкохол, защитни и други.

Принтерът е разработен с технологиите Industry 4.0 и IoT. По този начин става възможно да се прави диагностика и много от сервизните дейности посредством интернет връзка. Така Лейбълс Тек осигурява максимален up time на машината, за да могат клиентите да се възползват от истинския капацитет на ColorFusion 1. Всички характеристики и параметри на ColorFusion 1 гарантират най-бърз ROI на инвестиция в оборудване за печат на цветни етикети в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *