Нови Продукти

www.3labels.com ви представят баркод принтерите CITIZEN

www.3labels.com разшири своя асортимент от баркод принтери. Новите попълнения са принтерите за печат на черно-бели етикети на ролка – CITIZEN.

От CITIZEN са се постарали да отговорят на нуждите и изискванията на всеки един отделен клиент. Примерите за това са много, можете да се убедите сами като разгледате пълната гама на CITIZEN – ТУК.

Ето и малко любопитни факти за CITIZEN:

Citizen Systems произвежда и предлага принтери от 1964 година. Фирмата е собственост на групата „Citizen Group”. Групата е известна с производството на часовникарски изделия още от далечната 1930 година. Компанията има дъщерни фирми в Европа, Хонконг, Китай и САЩ.

Citizen Systems Europe произвежда богата гама от продукти за печат и проектира своите машини, така че те да отговарят на специфичните нужди на всеки клиент. Гамата включва твърди, устойчиви на замърсяване етикетни принтери за индустриални среди и компактни настолни и преносими POS устройства за търговия на дребно.

Citizen Systems Europe работи в цяла Европа, Близкия изток и Африка. Централата е със седалище в Щутгарт Германия, с клон в Лондон. Citizen Systems Europe продължава да изгражда и разширява своята голяма дистрибуторска мрежа, за да осигури наличността на своите продукти и обслужване Европа, Близкия изток и Африка.

За повече информация за отличните термодиректи и термотранферни принтери за печат на етикети CITIZEN, www.3labels.com е на разположение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *