Интересни статии, Новини, Тенденции

Логистичната компания Semela Logistics се довери на компанията Графтек.

Semela Logistics е компания предлагаща логистични и транспортни услуги. Изпълняването на тези услуги е свързано с предварително подготвяне, опаковане и изпращане на товари. Това означава и генериране на товарителници, съдържащи информация за товара и дестинацията му.

Доста разпространен начин за печат на товарителници е във формат А4. Тук идва и затруднението от обработката на товарителниците, като се използва и много от най-ценния ресурс, а именно времето. Именно в тази връзка Semela Logistics потърси алтернативно решение. От скоро компанията започна да използва принтери за печат на самозалепващи баркод етикети, още известни в куриерската сфера, като принтери за печат на товарителници.

От логистичната компания изразиха своето задоволство, много скоро след като започнаха да използват товарителници, напечатани на баркод принтер. Ето и някои от предимствата ,които отбелязаха от компанията:

  • Пестене на време
  • Лесна употреба
  • Бърза и лесна смяна на единствения консуматив – етикети на ролка
  • Изключително лесна интеграция с куриерските модули, за подготвяне на товарителници
  • Компактен дизайн – принтерите заемат изключително малко място

От Графтек сме изключително радостни, че сме решили важна задача на наш клиент!

Заповядайте в онлайн каталога ни www.3labels.com, за да се запознаете с решенията ни и откриете своето. Също така не се колебайте да се свържете с нас https://www.3labels.com/контакти.

Тук можете за се запознаете по-подробно с дейността и мисията на Semela Logistics.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *